En fantastisk massage i Kungsbacka

En fantastisk massage i Kungsbacka

God dagens!

Bara några timmar kvar på jobbet sen är det dags att gå hem för att laga lite middag och slänga sig i soffan. Jag tänkte skriva lite om gårdagens härliga upplevelse, det var nämligen så att jag hade blivit tipsad om en massagestudio i Kungsbacka som hade erbjöd en fantastisk massage. Personen som gav mig detta tips var ingen mindre än min kära mor och det ska tilläggas att hon genom åren har själv arbetat som massör, så jag kände mig nästan tvungen att prova på detta. Så i fredags ringde jag för att boka en massage och det valde Abhyanga Ayurvedisk oljemassage utan att ens ha en aning om vad det innebar, men man ska alltid våga prova på nya saker.

Så igår efter jobbet så åkte jag till Eld o Djupa Vatten för att få min massage. Så fort jag satte min fot i lokalen så kändes skapades en känsla av lugn och harmoni hos mig, det var som att kliva in i en annan värld. När min massage väl började så var det som att jag sakta men säkert bara somnade för att det var så skönt, mamma hade rätt. Det var fantastiskt! Efteråt så frågade jag vad det var som gjorde denna massagemetod så speciell och fick då reda på att det är en massage som förutom att mjuka upp kroppen också ger dig ro i sinnet, allt vad man behöver tänkte jag och bokade in en till behandling om några veckor.

Om jag har någon läsare där ute som vill prova på unik och härlig massage så rekommenderar jag verkligen att ni bokar in ett besök, ni kommer garanterat inte att ångra er! Nu har jag fått nog av att sitta kvar här på kontoret och tänker packa ihop mina saker för att gå hem, jag föreslår att ni gör detsamma! Klart slut!  


Kommentarer är stängda.