Fikastund har guld i mun

Fikastund har guld i mun

Jag har en väldigt god nyhet för alla i Klippan som söker ett café. Med mig är det ju så att jag ser till att njuta av livet, och att kunna njuta på hemmaplan på ett härligt café i Klippan det är inte så dumt. Jag har alltid varit ett kakmonster och tycker om att baka hemma i min tvåa med kök och bjuder gärna grannar och arbetskamrater på rulltårta eller kladdkaka. Jag har varit inne i en period som har varat under några veckor där jag har tyckt att det har varit väldigt tråkigt att baka, har tappat inspirationen, och det hade nog att göra med att jag storbakade före julen. Dessutom har jag tröttnat på mina egna bakverk och tycker att det som jag äter när jag kommer till Sannes Smått & Gott, som är namnet på detta café i Klippan, smakar tio gånger bättre än mitt eget. Här kan du läsa mer om Sannes Smått och Gott, fast ännu bättre är det förstås att du tar dig dit och i egen hög person avnjuter en fika till exempel. Nu är det ju så bra att alla som kommer till detta café i Klippan har ett rätt så stort utbud att välja på, vill ni inte fika finns det mycket smått och gott att välja på, varför inte en pizzabit ifall du är hungrig? Visst är det härligt när folk tar initiativ och startar upp till exempel ett café i Klippan, det är ju till glädje och till nytta för alla oss som bor här i Klippan med omnejd. För övrigt hoppas jag förstås att allt är bra med er, och om ni har en liten stund över kan ni snart läsa ett par inlägg till som jag ska skriva direkt efter detta. 


Kommentarer är stängda.