Healing för att lätta på själen

Healing för att lätta på själen

God dagens bloggen!

Det har blivit dags för mig att rekommendera er en behandling som kommer lättar på själen och ökar ditt välmående på ett bra sätt. Det healing hos Ask Soul & Lightworker i Lund som jag pratar om, Ritwa som driver företaget kan ge dig healing och medial vägledning där du kan komma i kontakt med andevärlden, jag har själv provat medial vägledning en gång när jag stod still i livet och inte visste riktigt vilken väg jag skulle gå. Jag fick den hjälpen och budskapen som gjorde att jag kunde fatta viktiga beslut för min framtid och det visade sig att jag fattade rätt beslut.

Healing däremot har jag gått på flera gånger och det är en härlig upplevelse som ger avslappning och ro i själen både för stunden men även på längre sikt. Jag kan verkligen rekommendera healing för den som känner sig öppen för att prova nya saker och som vill utveckla en harmoni i sig själv. Jag var till en början väldigt skeptisk när det kom till healing och den typen av behandlingar men efter hand så märktes det att jag hade funnit ro i mig själv och var mer stark som person. Under de första besöken så studerade jag fortfarande på universitet i Lund och det var en psykiskt tuff period med mycket stress och många svåra beslut som skulle fattas. Det var faktiskt på mitt extrajobb som jag blev rekommenderade att prova healing, min dåvarande kollega hade själv varit i min sits med massa studier och tuffa vägval så hon visste precis vilken press det innebar. Nu i efterhand så är jag väldigt tacksam att jag valde healing för att få hjälp under tuffa perioder och det är därför som jag fortsätter med det. Så ge det ett försök mina vänner och öppna upp själen!


Kommentarer är stängda.