Hjälper till med flyttstädning

Hjälper till med flyttstädning

Hejsan på er alla fina som läser och följer min blogg

Den här helgen ska jag hjälpa en vän med flyttstädning. Hon ska flytta ut från sin studentlägenhet för att hon tagit examen och fått jobb i Helsingborg. Jag erbjöd mig att hjälpa henne med flyttstädning eftersom jag vet hur tråkigt det är, att det är ganska jobbigt och för att jag ändå inte hade några andra planer denna helgen. Hon får hjälp av sin familj att flytta ut grejerna på lördags morgon så jag ska dit efter lunch och agera städerska. Det är väl inte så roligt att städa men det kan ju bli ganska roligt ändå, när man är två går det ju ganska fort ändå. Med musik och lite pizza ska det nog gå som en dans tror jag.

Jag har själv flyttat några gånger så det känns som att jag har bra koll på vad det är som ska göras. Man kan ju ta hjälp av en firma också som gör ens flyttstädning men det kändes så onödigt att hon skulle lägga pengar på det också. Förstå mig rätt, jag tycker det är toppen att det finns och jag förstår varför man tar den hjälpen. Men hon hade redan behövt lägga ut pengar för att hyra flyttbil så tänkte att det kändes bra att kunna hjälpa till så hon sparar de pengarna.

En städfirma hade säkert gjort det mycket snabbare än vi eftersom de är proffs, men vi har ingen brådska. Vi har hela eftermiddagen och kvällen på oss så det ska nog gå bra. På söndagen tänker jag ha en lugn dag hemma och bara rå om mitt eget och så ska jag laga matlådor för veckan. Det är sånt där typiskt söndagsfix tycker jag och som underlättar för hela jobbveckan. Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.