Välförtjänt fransförlängning

Välförtjänt fransförlängning

Hej bloggen!

Idag har jag varit på en skönhetsstudio i Halmstad för att få en fransförlängning. Jag kände att jag behövde unna mig själv efter en tuff tenta på högskolan som föregick av dagar bestående av bara plugg. Det är verkligen jobbigt att studera men jag känner väl såhär efter en halv termin att jag äntligen börjar komma in i det, för skillnaden mot hur man pluggade i gymnasiet är enorm. Inför den här kursen så var det fyra böcker som jag behövde läsa igenom för att ens ha en chans att klara tentan. Ni förstår att jag förtjänade en fransförlängning efter det här va, jag har nog aldrig läst så mycket böcker som under de föregående sex månaderna.

Men det är inte bara nackdelar med att gå på högskolan, det finns mängder med fördelar rent utav. Dels så är det massa föreningar på skolan som arrangerar roliga aktiviteter och sen har man med fördel chansen att kunna jobba extra dagtid, eftersom att föreläsningarna är förlagda antingen på förmiddag eller eftermiddag. Jag som är från Halmstad kan bo hemma medan jag läser så det känns också väldigt bra, då jag slipper ta lån och min lön kan jag antingen spara eller använda för fransförlängning och annat kul.

Apropå fransförlängning så kan jag rekommendera det till alla som vill ha perfekta fransar utan att behöva spendera massa tid på att använda mascara, jag kan gå upp på morgonen och veta att jag ser någorlunda fräsch ut. Det känns riktigt skönt, visst kostar det lite mer men har man möjligheten så tycker jag absolut att man ska göra en fransförlängning. Jag brukar gå till Studio Floris för att göra mina fransar och ibland gör jag även naglarna där också. Så det är ett ställe som jag verkligen kan rekommendera, Studio Floris kan sin sak och du behöver inte använda mascara på några månader efter ett besök där.

Glöm inte att kolla in bloggen emellanåt, det kommer fler inlägg så småningom.  


Kommentarer är stängda.