Zonterapi hjälpte min hälsa!

Zonterapi hjälpte min hälsa!

Välkommen!

Jag tänkte inleda den här helgen genom att berätta om min hälsa och vilka problem som jag med hjälp av zonterapi kunde lösa. Det är väldigt lätt hänt att vi människor bryr oss mer om de i vår omgivning och glömmer av oss själva, detta var precis det som inträffade mig. Mitt stora bekymmer var att det tog alldeles för lång tid innan jag insåg hur allvarliga mina besvär var och innan jag försökte få hjälp med det. Jag led av stora sömnproblem och jag kunde inte riktigt veta den bakomliggande anledningen till det, till en början så provade jag med sömnpiller och det hjälpte i några veckor men efter det så blev bara sömnproblemen värre och värre. Jag kunde under en vecka snitta ungefär 10 timmars sömn vilket blir mindre än 2 timmars sömn om dagen, Det varierade givetvis men det var på denna nivån som jag låg.

Sömnproblemen ledde till att min hälsa blev katastrofal och till slut fick jag nog och bestämde mig för att söka hjälp här i Halmstad. Efter att sökt runt lite på internet så kom jag fram till att jag ville prova zonterapi, en behandling där man jobbar efter kroppens ömma punkter som bidrar till att man kan hitta balans. Eftersom jag inte visste vad mina sömnproblem berodde på så tänkte jag att om jag provar en metod som sätter igång kroppens egna självläkningssystem så kanske min kropp kan ge mig svaren. Det var därför valet till slut föll på zonterapi och det visade sig vara ett bra val att besöka Nieko i Halmstad. Nu har det gått ungefär tre veckor sedan jag senast sov mindre än sju timmar på en natt och jag tar inga mer sömntabletter utan jag gör ett besök i veckan hos Nieko för att få zonterapi.

Med det här inlägget så vill jag att ni alla bara stannar upp för några sekunder och funderar över eran egna hälsa istället för att tänka på alla andra. Sköt om er!


Kommentarer är stängda.