Söndag med massage

Söndag med massage

Måndag morgon!

Välkomna till ett nytt inlägg och jag hoppas att ni alla har haft en bra helg! Det var som nästan varje måndag, väldigt tungt att stiga upp ur sängen i morse. Ibland känns det som att det inte riktigt spelar någon roll vad man gör under helgen för det blir ändå alltid samma trötta känsla när arbetsveckan startar. Igår tog jag mig friheten att gå på massage i Kungälv, jag tänkte att det kanske skulle hjälpa mig att ge ny energi efter en tuff helg. De säger att massage ska ge en positiv effekt för att hitta rätt energi i kroppen och det tvivlar jag inte en sekund på, däremot så verkade det inte ge mig den typen av effekt. Det kan visserligen bero på att helgen bestod av väldigt sena kvällar och lite sömn.

Hursomhelst så var det väldigt skönt med en massage en trött söndag som igår, jag slumrade faktiskt till i samband med behandling så det får man ändå se som positivt. I helgen var vi på en bistro där det serverades god mat och dryck samtidigt som vi fick uppleva lite livemusik från en irländsk trubadur. Bra musik, sällskap och god mat. Det är verkligen nyckeln till en lyckad kväll och vi stannade kvar på samma ställe ända in på småtimmarna. Jag fick också för mig i lördags att det var dags för att frisera mig lite, så jag gick in på salong och klippte mig.

I detta nu så sitter jag på jobbet och försöker hålla ögonen öppna, men jag kan inte sluta tänka på den sköna massagebehandlingen jag fick igår. Hade varit fantastiskt om jag kunde gå tillbaka i tiden och ta en till massage. Snart är kaffet klart och förhoppningsvis piggnar jag till här om några minuter. Ha en fantastisk måndag mina läsare och håll utkik efter nya inlägg.


Kommentarer är stängda.